Lirik & Kord Gitar Terukir Di Bintang – Yuna

Lirik & Kord Gitar Terukir Di Bintang – Yuna

Simple kord gitar lagu Yuna Terukir Di Bintang untuk anda. Boleh dijadikan rujukan kepada anda untuk sesi jamming 🙂

Intro: D Dmaj7 A7 A
D Dm Bm Em D#m A D

D Dmaj7 Bm
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Em D#m A D
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
D Dmaj7 Bm
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Em D#m A D
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Gm D
Hati ini bukan milik ku lagi
Gm A
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

D
Sayangku
Dmaj7 Bm
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D
cintaku padamu

Music Bridge:
D Dmaj7 Bm Em D#m A D x2

Gm D
Hati ini bukan milik ku lagi
Gm A
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

D
Sayangku
Dmaj7 Bm
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D
cintaku padamu (x2)

Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D


** kord ini diambil dari satu blog tapi lupa pula nama blog tu. Kalau tuan blog tu terbaca hal ini, sila kasitau ye untuk Belalang masukkan backlink padanya 🙂

Incoming search terms:

  • kord piano lagu kanak-kanak (15)
  • chord gitar lagu kanak-kanak (1)
  • chord lagu kanak kanak (1)
  • kod gitar kanak-kanak (1)
  • kord dan lirik lagu kanak kanak (1)
Panduan Ternak Ikan Tilapia! Klik Disini!
ingin Belajar Berenang? Klik Disini!
Ketahui Amalan Orang Murah Rezeki! Klik Sini!
Nak Lulus Cemerlang Dalam Exam MUET? Klik Sini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins
Close